Çavuşlu İlkokulu

Telefon : 03243241910
WEB https://cavusluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Çukurova Mah. 85210 Sok Toroslar / MERSİN
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlayarak, ülkesini, milletini, bayrağını seven, topluma ve kendisine faydalı olabilecek davranışları gösteren, eleştirisel düşünceye sahip çıkan, sorumlu, çağdaş, hoşgörülü ve saygılı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Çağdaş bakış açısıyla varmak istediği yere odaklanmış, yaratıcı, yenilikçi ve aydın bireyler yetiştirerek, Türk eğitim sitemine değer katan, başarılı ve önder bir kurum olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İkili
Saatler : Sabah Ders Başlama: 07.30 Ders Bitiş: 12.20 Öğlen Ders Başlama: 12.30 Ders Bitiş: 17.20
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Belediye Otobüsü ile 108 numaralı otobüsler. Kırmızı Dolmuşlar Osmaniye-Çavuşlu hattı.
Yerleşim Yeri : Eski Çavuşlu Köyü´nün merkezinde çok eski yapılar olmakla beraber, dağınık bir yerleşim yapısı vardır. Çok katlı evler azdır. Müstakil bahçeli evlerin oluşturduğu geniş bir hinterland alanı vardır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine uzaklığı 7 km Toroslar İlçe Merkezine uzaklığı 3 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :